11 Siyah seçmen ilk ayında Trump'ın eylemleri hakkında ne düşünüyor?

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Başkan Trump'ın çılgın ikinci döneminin ilk haftaları, federal hükümetin çeşitliliğini, eşitlik ve kapsama programlarını sonlandırmak için kapsamlı önlemler de dahil olmak üzere, ülkenin her yıl siyah tarihi tanıdığı ve kutladığı Şubat ayında geliştirildi.

Ülke genelinde siyah Amerikalılar için, yeni yönetimin kampanyaları – siyah tarih boyunca – çeşitlilik programları vaat etme kampanyaları, tamamen beklenmedik bir şekilde olmasa bile hızlı bir şekilde vaat etmek zorundadır.

Perşembe günü ankete katılan bazı siyah seçmenler, Başkan Trump'ın eylemlerinin istikrarsızlaşmasını beklediklerini söyledi. Onu destekleyenler hızlı değişikliklerini kabul ettiler. Ona karşı oy kullananlar – ve geçen Kasım ayında evde kalan bazıları dehşete kapıldı. Her ne kadar bazıları tam olarak yükseldi, ancak bazıları uzağa bakma ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Veronica McCloud, 63

Charleston, SC'de emekli olan İngilizce öğretmeni

McCloud, “1960'larda sivil haklar hareketinin kalbinde doğan bir kişi olarak, gördüğümüz şey başka bir döneme geri dönme girişimi hissediyor.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Siyah Amerikalıların kendi ülkelerinde sivil hakları olmadığı ve kadınların kocalarından işgücüne katılma izni istedikleri bir zamandan bahsediyorum.”

Bay Trump'ın federal hükümetteki federal hükümete çeşitliliği, eşitliği ve dahil edilmesini geliştiren kapsamlı yürütme düzenlemesini imzaladığı hızdan şaşırdı.

“Ülkemizde, adil bir vergi sistemi veya sağlık hizmetlerine daha fazla erişim gibi hükümetin dikkatine ihtiyaç duyan çok şey var.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Yani kendinize bu yönetimin neden DEI ile ilgilendiğini sormalısınız.”

Javon Evans, 23

Houston'da Yapay Zeka için İşçi Başlat

“Sanırım ve özellikle bir açılıştan sonra, ama bu norm olmalı.”

Bay Evans, Bay Trump'a oy verdi ve federal çeşitlilik başkanının dönüş hızını desteklediğini söyledi.

“Kazançlara dayalı kazançlara inanıyorum” dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bir personel sisteminin bilgisayarındaki bir başlıktan başka bir şey olmadığım bir onay kutusu olduğumu bilmek istemiyorum, çünkü yeterli siyahları yoktu.”

Rev. Vincent Parker, 65

Dallas'taki Golden Gate Missionary Baptist Kilisesi'nin ana papazı

Pastor Parker, “Dürüst olacağım: Seçimden bu yana çok fazla haber aramıyordum.” Dedi. Topluluğunda birçoğu, dedi ki:

Bay Trump'ın geçtiği hareketlerden biri, cumhurbaşkanının tüm federal hükümete çeşitlilik, adalet ve dahil olma yaklaşımıydı. Benzer şekilde, köleliğin sona ermesinden sonra, sivil haklar hareketi ve Başkan Barack Obama'nın seçilmesi gibi siyah Amerikalıların sivil haklarının ilerlemesine karşı karşı tepkinin daha önceki dönemi gibi hissetti.

Rahip Parker, “Yaptığımız tüm ilerlemeler, gerçekten gücü olanları ortadan kaldıran bir şey olarak kabul ediliyor.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “İlerlememizin başkalarının ilerlemesi için bir engel olduğu her zaman bu his vardır.”

Jaenia Muhammed, 53

Atlanta'daki küçük işletme sahipleri

Bayan Muhammad, Bay Trump'a kısmen oy verildiğini söyledi çünkü Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı'nın yönetimi için Robert F. Kennedy Jr.

“Bu ülkenin sağlığıyla başa çıkmasını istedim,” dedi Bay Kennedy. “Bu bir zaferdi.”

Ve Bay Trump'ın görevin ilk ayında sevilecek çok şey görüyor: Yasadışı göç için yürütme sözleşmelerini destekliyor, bu da ekonominin bir çıkışı olarak görüyor ve kadın sporlarından trans kadınları yasaklıyor.

“Bence hükümet bizim için her sorunu çözmemesi gerekiyorsa onlara yardım etmek için orada.” Dedi.

Joseph James, 34

Philadelphia'daki Mali Denetçi

“Gerçekten keyfisiniz ve ne yaptığınızı gerçekten bilmiyorsunuz,” dedi James, Trump hükümetinin hükümetin ödemelerini durdurma ve çeşitlilikle bağlantılı programları azaltma çabaları hakkında.

“Irkçılık kesinlikle oyunda,” dedi, ama aynı zamanda hükümetin bunu genellikle hükümeti azaltmak için kullandığına inanıyordu. “Ama bazen aynı anda birkaç şey olur.”

Yeşiller adayları Jill Stein'ı kabul eden Bay James, üçüncü bir aday seçtiğinden pişman olmadığını söyledi. Demokratlar, özellikle İsrail'in Gazze'deki savaşını desteklemeye geldiğinde sesini hak etmediler. “Yeşil Parti ile 1.000 kez oy verirdim” dedi.

Rev. Cynthia Hale, 72

Decatur, GA'daki Hope Hıristiyan Kilisesi'nin kıdemli papazı.

Bu ayın ilerleyen saatlerinde ülke çapında bir “ekonomik boykotta” katılmayı planlayan Papaz Hale, “İnsanlar Amerika Birleşik Devletleri Başkanı tarafından kişisel olarak saldırıya uğradılar.” Dedi.

Rahip Hale ayrıca, zincirin çeşitliliğini ve onun. çeşitlilik ve hedef hedeflerini, hedeflerini, hedeflerini ve hedeflerini programlayacaktır.

1950'lerde çabaları Montgomery, Ala'daki otobüs boykotu ile karşılaştırdı. “Rahatsızlık olacak,” dedi Papaz Hale, “ama bir noktaya değinmeliyiz.”

Keosha Wilder, 39

Milwaukee'deki sınıfta devlet okulu

Bir Demokrat olan Bayan Wilder, Bay Trump'ın kazanacağına inandığı için seçmediğini söyledi. Şimdi ofiste ne yapacağını hazırlıyor: Yoksullar da dahil olmak üzere gıda yardımı, sosyal güvenlik ve konut desteği.

“Zaten her şeyin hakkında olduğunu biliyorum, bu yüzden kendimi bir araya getirmeye ve daha iyi ücretli işler aramaya çalıştım.” Dedi.

“Irkçılık ben doğmadan önce buradaydı” dedi. “Seçtiğim mücadele istihdam. Daha fazla ödeme alabilir miyiz? Devlet okullarında çalışıyorum ve saatte 17 dolar kazanıyorum. Bu yeterli değil. “

Danielle Green, 40

Houston'da topluluk organizatörü

Bayan Green, Bay Trump'ın büyük ölçekli kesintilerine kızdığını ve özellikle devlet verimliliği departmanına başkanlık eden Elon Musk'un merkezi rolünden rahatsız olduğunu söyledi.

“Ofiste oy vermediğimiz birine sahip olmak, bu çılgınca” dedi.

Kamala Harris'e oy veren Bayan Green, “Beyaz Saray'ın nasıl ele geçirildiğini gördük.” Dedi.

Bay Musk'a verilen gücün anti -demokrat olarak sağladığını da sözlerine ekledi. “O ortak başkan mı? Başkanımın patronu mu? “O bizi” biz insanlar “kısıtlıyor.

Kevin Williams, 47

Detroit'teki Baum Bakımcı

2024 seçimlerinde oy kullanmayan Bay Williams, “Donald Trump'ın yaptığı şeyler bekleniyor” dedi.

“Sanki işini yapmak için ikinci bir şansı var” dedi. “Sadece yaptığı her şeyin iyi olacağını umalım. Kimse yoksulluk içinde yaşamak istemez. Kimse kötü bir durumda yaşamak istemez. “

Ancak Bay Williams, Bay Trump ve yönetiminin çok hızlı hareket ettiğinden endişe ettiğini söyledi. “Agresif olmayı kabul ediyoruz, ama hız bu” dedi. “Biraz zaman ayır, önce araştır.”

Paul James Jr., 36

San Antonio'da bir petrol ve gaz şirketi mühendisi

“Bana Başkan Trump'ın çok çalışmadığını söyleyemezsin,” dedi James. “Bu etkinliği hiç görmedik.”

Bay James, 2016 yılında Bernie Sanders'a oy verdi, ancak ilk dönemde vergi indirimleri ve deregülasyon desteği ile Bay Trump tarafından kazanıldı. Bay Trump'ın yabancı ortaklarla daha ucuz ticaret koşullarını yönlendirmek için tarifeleri kullanması konusunda en hevesliydi. Amerikalıların işçi sınıfını zayıflattıklarına inandığı yeni müzakere ticaret anlaşmalarından yararlandığından emin.

Bay James ayrıca Trump yönetiminin çekirdek aile için çalışacağını umuyor.

“Güçlü bir çalışma moraline sahip çok güçlü bir aileden geldim” dedi. “Bizim için yeni sınır artık cinsiyetten kaynaklanan bir cins ve ayrımcılık değil. Aileler ve güçlü aileleri olan insanlara sahip olan daha iyi sonuçlarla ilgilidir. “

Evan Traylor, 30

Brooklyn'de Haham Stajı Beth Elohim

Bay Traylor, Trump hükümetinin sınır dışı etme planlarının ve yürütme düzenlemesinin çok kültürlü topluluğunda sadece iki cinsiyete neden olduğunu bulduğunu söyledi. Ve sonra “Elon Musk ve Nazi selamlaması” vardı, dedi.

Traylor, “Birçok insan umutsuz oldukları ve bu anın ağırlığının gerçekten hissettikleri bir yerde.” Dedi.

Kısa bir süre önce, o anda inançlarının ebedi gerçeklerine nasıl güvenileceği hakkında konuşmak için bir grup siyah Yahudi ve renk Yahudi ile tanıştı.

“Bu, Beyaz Saray'dan gelen bu karmaşık yönergelerin ortasında bile bizim için her zaman bir rehber olabilir” dedi.