Ahmet Işık Çebi’den Lider Karaveli sonucu

Gattuso

New member
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçı daha sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Niye hakem tartışıyoruz? Her Beşiktaş maçının gerisinden Beşiktaş, hakemlerle ilgili bir şey söylemek zorunda kalıyor. Çok mu keyif alıyoruz? Hakem konusu, ne MHK’nin ne de TFF’nin konusudur. Eski hakemler artık vedalaşsınlar. Artık bu topluluktan gitsinler. Yollarını ayırsınlar. Bütün ekipler gayret edelim. Kim şampiyon olacaksa olsun. Hakemlersiz, hakemlerin yanlış kararları olmadan bunlar olsun.”

“Kupa oynayacağız Katar’da. Hakem bulamadılar, bizim hudut uçlarına dokunmak için bir hakem atıyorlar. Kâfi artık ya! Ceza almak istemiyorum, konuşmak istemiyorum ancak sabrımızı fazlaca fazla zorluyorlar. Burada konuştuklarımızın haricinde aslına bakarsanız ben, hakemlerle ilgili TFF’ye MHK Lideri’ne kederlerimizi anlatan biriyim. 21 gün bitti, merhaba demeye geldim bugün. Umarım merhaba demeye devam ederiz, önümüzü kapatmazlar.”

“2-3 yıl daha sonra devam etsin”

“Önder Hoca bu biçimde devam ettiği surece bizim onun gerisinde durmamız gerekiyor. bu biçimde de devam edecektir. Topluluğumuzun çocuğu, nazik, duygusal, beyefendi, asil bir duruşu var. Benim için, Beşiktaş için talihtir. Allah yolunu açık etsin. niye dönem sonu olsun? Yeterliyse, her şey güzel gidiyorsa, hoca memnunsa, başardıysak 2-3 sene devam etsin.”