Berfin Özek’in babası: Nikâhı toplumsal medyadan duydum, onaylamıyorum

BordoBereli

Genel Mod
Global Mod
2 yıl evvel asitli saldırısına uğradığı eski erkek arkadaşı ile evlenen Berfin Özek’in babası Yaşar Özek, evliliğe reaksiyon gösterirken, “Sosyal medyadan öğrendim” dedi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl evvel asitli atak kararı yüzünden faydalanmasına niye olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi.

Kelam konusu evlilikle ilgili Sabah gazetesine konuşan Berfin’in babası Yaşar Özek “Nikâhı herkes üzere toplumsal medyadan duydum ben de. hiç bir biçimde bize haber vermedi. Onaylamıyorum. Müsaade verdiğim bir evlilik değil. Berfin için günlerce ağladım, acı çektim. O ne yaptı. Gitti kendisini öldürmek isteyen adamı evvel affetti, daha sonra evlendi” dedi.

Özek, “Günlerce hastanede yattı. Nasıl yapar bunu?” diye konuştu.

Ne olmuştu?

Hatay, İskenderun’da 15 Ocak 2019’da dershaniçin çıkıp meskenine giden Berfin Özek, bir süre evvel ayrıldığı erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in asitli saldırısına uğradı. Yüzünde yanık oluşan Özek, yanık ünitesindeki tedavisinin akabinde taburcu oldu. Lakin genç kızın yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek’in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı.

Hücumun akabinde yakalanıp, tutuklanan Çeltik, ‘kasten yaralama’ cürmünden 13 yıl 6 ay mahpus cezasına çarptırıldı. 2020 yılı Nisan ayında, davanın görüldüğü 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe vererek Casim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetini geri alan Özek, ondan sonrasında verdiği karardan pişman olduğunu tabir ederek, o periyot büyük bir travma içerisinde olduğunu kaydetti.

Casim Ozan Çeltik son duruşmada tahliye edildi. Berfin Özek ve Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi. Berfin Özek, yüzünün asitle yanmasınan eden olan erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi.