California’daki geri çağırma seçimlerinde kaybeden Cumhuriyetçi Larry Elder, cumhurbaşkanlığına aday oluyor

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Kaliforniya’nın 2021 geri çağırma seçimlerinde başarısız olduktan sonra sağda bir çıkış yıldızı olan muhafazakar bir radyo sunucusu olan Larry Elder, Perşembe gecesi cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyledi.

Duyuruyu, eski Başkan Donald J. Trump ve Florida Valisi Ron DeSantis liderliğindeki büyüyen bir Cumhuriyetçi alana katılarak Fox News’teki Tucker Carlson programında yaptı.

Bay Elder, Bay Carlson’a “Babam 2. Dünya Savaşı’nda gaziydi,” dedi. Guam adasında görev yaptı. O bir denizciydi.” “Ağabeyim, rahmetli ağabeyim Kirk, Vietnam döneminde Donanma’daydı. Küçük kardeşim Dennis aslında Vietnam’da orduda görev yaptı. Hizmet etmeyen tek kişi benim ve bu konuda iyi hissetmiyorum. Ailem ve benim için çok iyi olan bir ülkeye geri vermek için ahlaki, dini ve vatansever bir zorunluluk hissediyorum. Ve bu yüzden bunu yapıyorum.”

Kendisini “South Central’dan bilge adam” olarak tanımlayan bir Los Angeles Cumhuriyetçisi olan Bay Elder, geri çağırma girişiminde Vali Gavin Newsom’a meydan okuyanlar arasında en önde gelen isimdi ve seçmenler ezici bir çoğunlukla kalmayı seçeceklerini kabul etmeselerdi onu takip edeceklerdi. Bay Newsom ofiste.

Bay Elder, görev süresi boyunca her iki taraftan da eleştiri aldı ve bazı Cumhuriyetçiler onu deneyimsiz bir oportünist olarak nitelendirdi. Geri çağırmanın ana savunucusu, bir Cumhuriyetçi ve emekli şerif çavuşu, onu onaylamayı reddetti.

Devam kararını açıkladı twitter Perşembe günü Bay Elder şunları söyledi: “Amerika düşüşte, ancak bu düşüş kaçınılmaz değil. Yeni bir Amerikan Altın Çağı’na girebiliriz ama bizi oraya götürecek bir lider seçmeliyiz.”