Çünkü erkekler lise sınavını boykot ediyor

Eğitmen

Member
Devlet sınavının bugün hala ne anlamı olabilir Lisenin beşinci yılı sonunda, görünüşe göre, görünüşe göre, “olgunluk” olarak adlandırmaya geri dönmeli mi? Şu anda bildiğimiz gibi, sayısal olarak formüle edilen bir yargı sistemine göre tasarlanmıştır. Bazı gözlemciler bu yöntemin şimdi üstesinden geldiğini düşünüyor; Diğer yandan, diğer taraftan, objektif değerlendirme standardına göre geçerli olduğunu düşünmeye devam ediyorlar ve onu yeniden başlatmayı planlıyorlar.

Hemen hemen her neslin Yeni Guise'de yeniden ortaya çıktığı eski bir sorudur. Oralmana itiraz eden Gianmaria ve Maddalena gibi davalar gibi, öğretim personelinin empati eksikliğiyle ilgili nedenler eklediğine inanıyorum.

Padua, olgunluk için sözlü yapmayı reddediyor: “Sınav saçma, oylara ihtiyaç yok”

Ulusal Chronicle editoryal personeli tarafından

07 Temmuz 2025

John Dewey'den Maria Montessori'ye, Don Lorenzo Milani'den Alberto Manzi'ye kadar tüm büyük modern eğitimcilerin bu adamlarla madde üzerinde anlaşma yapacağını unutmayın. Daha fazlasını söylüyorum: Onları tek tek kucaklarlardı. Dikkat edin: İnsan hakkında sadece okulun değil, her yargının kültürel bir buluş olduğunu biliyoruz: bu, ölümcül bir şekilde çekici kalacak, ancak toplumu organize etmek için tasarlanan bir yol, her zaman kusurlu kalacak. Polis, doğada ve okul salonunda mevcut değildir. Fakat bunu Gianmaria'ya nasıl açıklarız? Bir yol olurdu: Değerlendirmenin dişlilerini keşfetmelisiniz. Bu, yüzleşelim, kendini programı yürütmekle sınırlamaktan, SO -Called Beceri bütçesini sorgulamak ve hazırlamaktan çok daha karmaşıktır.

Olgunluk, asi öğrenciler: “Sözlü boykot ediyoruz”. Valditara: onları bocuat

Corrado Zunino tarafından

11 Temmuz 2025

Eğitim, ilk gelenleri, diğerlerini tozlu arkada bırakarak ödüllendirmeye mahkum olan, en engelin üstesinden gelmek için okul çocuklarını eğitmemeliyiz. Profesörler olarak, bize emanet edilen öğrencilerle birlikte yeni bilişsel şirketler bulmaya çağrıldık. Öğretenler ile okuyanlar arasında karşılıklı güven olmadığında hiçbir şey elde edilemez. Öğretmenler önlerindeki öğrencileri önlerinde tanımıyorlar ve halklarına ilgisiz kalıyorlarsa, okul, yeteneklerini keşfetmeden ve tanımadan taşladığınız uzman bir yer olmaya devam edecektir.

Her şeyi insan ilişkisinin kalitesine odaklamak gerekir: gençle duygusal bir anlaşmaya girdiğimizde, her yol yapılabilir. Oylamayı indirmek, dramatize etmek yerine, bitiş çizgisi ulaşmadan veya kaçırılmadan önce bile, öğrencinin ayrılma istasyonuna göre kaydedilen hareketi ödüllendirmek anlamına gelir. Bu, eğitim hedeflerini azaltmak anlamına gelmez, ancak her öğrenmenin farklı zamanları ve formları olduğunu bilerek onları kalibre etmek anlamına gelir. On sekiz yaşında herhangi bir sınavın geleneksel boyutu hakkında farkındalık yaratmak, onu iyi bir sonuç elde etmekten çok daha önemlidir.

Başlangıçta Devlet Sınavı, ancak gelecek yıldan itibaren değişiyoruz

Viola Giannoli tarafından

18 Haziran 2025

Kendimizi kandırmayalım: En azından yeterlilik yasal değeri koruyana kadar, değerlendirme sistemleri ne olursa olsun, kurum ve kişi arasındaki ayrılma kaçınılmaz, bir şekilde gerekli olacaktır; Bununla birlikte, özellikle bugün, tam dijital devrimde, gençlerde sorumluluk duygusunu gerçekten büyütmek istiyorsak, kendimizi öngörülebilir hoşgörüsüzlüklerle tezat oluşturacak şekilde sınırlayamayız. Hayatın gücü ile okulun yapı arasındaki atığı algılayanların şikayetlerini ciddiye almalıyız.