Ertuğrul Özkök: Bugün daima bir arada bu profilin karşısına dikilmezsek, emin olun ki yarın hayli geç olacak

BordoBereli

Genel Mod
Global Mod
Hürriyet müellifi Ertuğrul Özkök, HDP İzmir Vilayet Binasına silahlı hücumda bulunarak Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’e yönelik kaleme aldığı yazısında, “Bu tek başına bir adam değil. O makineliyi eline alıp, her an bir okula dalıp, katliam yapacak karanlık bir profil o. Kendini vatanın sahibi sanıp, geriye kalan 84 milyonu düşman muhacir nazarann pis bir baştır onunki” dedi. Özkök, “Bugün daima birlikte bu profilin karşısına dikilmezsek, emin olun ki yarın epey geç olacak” diyerek birlik olma davetinde bulundu.

Özkök yazısının devamında da şunları kaydetti:

“Ey bu ülkeyi vatan bilen gerçek vatanseverler. Dikilin bu cani profilin karşısına… Bilin ki ölen kızımız bizdendir, lakin bu profil bizden değil, ‘Onlardan’… Ertuğrul Özkök: Bugün daima birlikte bu profilin karşısına dikilmezsek, emin olun ki yarın fazlaca geç olacak Sakın ola ki HDP’liymiş, şuymuş, buymuş diyenlere, hafifçeletici niye, mazeret arayanlara prestij etmeyin… Ölen İzmirli bir kızımızdır… Keman çalacak kadar çağdaş… İnandığı siyasi hareket için çaycılık yapacak kadar mütevazı… Hayata umutla bakacak kadar canlı bir kızımız o bizim…

İsmi İzmirli Deniz Poyraz… Bugün ona sahip çıkmazsak… Bugün bu aşağılık profili daima bir arada lanetlemezsek… Bilin ki yarın bir Ankaralı kızımız, öbür gün bir Diyarbakırlı çocuğumuz, üç gün daha sonra bir Malatyalı, Yozgatlı, Edirneli evladımız daha kurbanı olacak bu profilin… Bu kez dimdik durup, bozalım bir pusuda bekleyen karanlık cani profilin oyununu…

Ne mi bekliyorum… Maçlardan evvel diz çöküp dayanışma gösteren futbolcuların hassaslığını bekliyorum… Onlar ırkçılığa karşı yapmıştı, biz provokatöre, caniye, katile karşı yapalım… Kâfi ki artık daima bir arada bir şey yapalım… Yapalım ki, eline silah alınca kendini bir şey zanniçin bu profil kazanmasın.”

Yazının tamamını okumak için .

TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasına düzenlenen akın hakkında neler biliniyor?

• TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: Namuslu savcılara son defa sesleniyorum; 10 milyon Euro’yu Ankara’da kimin için istediklerinin cevabı, sizi Deniz’in katillerine de götürecek!
  • TIKLAYIN: Sedat Peker: HDP İzmir vilayet başkanlığına yapılan provokasyon gayeli atağın hayli daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki vakit içinderda yaşayacağız
  • TIKLAYIN: HDP İzmir vilayet binasına saldıran Onur Gencer’in atak öncesi imajları ortaya çıktı
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasındaki akında hayatını yitiren Deniz Poyraz, rahatsızlanan annesinin yerine işe gitmiş
  • TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: HDP İzmir vilayet binasına yapılan saldırıyı lanetliyorum, bu senaryoyu daha evvel yaşadık, bu kere halkımız yutmaz
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasına saldıran kişinin gözaltına alındığı anlar
  • TIKLAYIN | HDP binasına silahlı atak: Parti çalışanı Deniz Poyraz ömrünü kaybetti
  • TIKLAYIN: HDP’li Sancar: Hücumun gerçekleştirildiği saatlerde yaklaşık 40 kişilik yönetici kümemizin bir toplantısı vardı, katil tarama yapmış
  • TIKLAYIN – HDP saldırganının birinci tabiri: “Başka bireyler de olsaydı, onlara da ateş açacaktım”
  • TIKLAYIN – AKP Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ’dan HDP binasına düzenlenen silahlı atağa ait açıklama: Kınıyorum
  • TIKLAYIN – HDP binasına silahlı akına reaksiyonlar: İktidar amaç gösterdi, tetikçiler bakılırsavlerini yerine getirdi
  • TIKLAYIN – HDP MYK üyesi Güleryüz: Aylardır binamız maksat gösteriliyordu, emniyet ve valilikle görüştük, tedbir alınmadı
  • TIKLAYIN – Adalet Bakanı Gül’den HDP İzmir vilayet binasına yapılan taarruzla ilgili açıklama: Olay tüm taraflarıyla aydınlatılacaktır
  • TIKLAYIN – Akşener HDP saldırısını kınadı: Bulanık suda balık avlama hevesinde olanlar akıllarını başlarına alsınlar
  • TIKLAYIN: HDP İzmir Vilayet Eş Lideri Baydur: Daha evvel 3 kez emniyetle görüştük, binamızın akın altında olduğunu söylemiş olduk
  • TIKLAYIN – İzmir Valiliği, HDP saldırısının akabinde kamera kayıtlarının silindiği ve bilgisayarlara format atıldığı tezini yalanladı