Fikret Orman sert çıktı: Yapılanlar alçakca!

Gattuso

New member
Beşiktaş mali genel konseyinde Fikret Orman önderliğindeki eski idare, mali ve idari taraftan ibra edilmedi. Beşiktaş’ın eski lideri Fikret Orman, ibra edilmediği genel heyet daha sonrası basın toplantısı düzenledi. Orman, Ahmet Parıltı Çebi idaresine sert karşılıklar verdi.

“Bizim devrimizde Del Bosque, Ferrarı, Abdullah Avcı üzere kontrat feshi olmadı”

“Dün 19:00’da rapor ortaya çıktı. Raporun kulübe daha evvel geldiğini biliyorum. Raporun ortasından biroldukca şeyin çıkıp girdiğini biliyorum. Şu anki idaredeki birtakım insanları ilgilendirdikleri için rapordan çıkanları biliyorum. Önümüzdeki günlerde bu raporu alacağız. Türk yargı adaleti ne diyecek bakacağız. 102 milyon euro’luk meblağ var. Hangisi bizim devri ilgilendiriyor onu da bilmiyorum. Tazminatlardan bahsediliyor. Bizim devrimizde Del Bosque, Ferrari, Abdullah Avcı üzere mukavele feshimiz olmadı.”

“Kavganın bile delikanlılığı var!”

“İbra konusu olan devir, raporla alakası olmayan periyot. Çok üzgünüm. Neye üzgünüm biliyor musunuz? Ben bu biçimde bir şey ömrümde görmedim. Hengamenin bile delikanlılığı vardır!”

“Alçakça bir şey”

“Yaptığımız sponsorluklarda Faal Reklam üzere bir şey de olmadı. Rapor içerisinde duyduğum kadarıyla birfazlaca şeye değinilmiş ancak hangisi bizim dönemimizle alakalı bilmiyorum. Alçakça bir şey bu. Kongreden 2 gün evvel yapılıyor. Benim geldiğim günde Beşiktaş’ta kim 100 bin euro’yu yanyana görmüş. Hepinizin bildiği gerçekler bunlar.”

“102 milyon eurolar falan algıyla bir yere geldi. Düzgün tarafınca bakacak olursak algı değil somut bir şey konuşuyoruz artık. Bunları Türk yargısıyla takip edeceğiz. Gerekli hukuksal süreçlere başlayacağız. Bu raporlar nasıl düzenlendi? Benim açımdan memleketler arası şirket de sınıfta kalmıştır. O raporun bugün belirtildi gibi… Milletlerarası isimlerine yakışmadı. Onlarla da davalık olacağız. Bundan daha sonra hukuk konuşacak.”