Gedson Fernandes’ten Galatasaray’a gönderme: Benim için kıymeti yok

Gattuso

New member
Benfica’dan Rizespor’a kiralanan ve dönem sonunda Beşiktaş’a transfer olacak olan Gedson birinci kere Trt Spor’a açıklamalarda bulundu.

“Dün sahiden ağır bir gün geçirdik. Bu süreci çabuk bir biçimde hallettik ve artık buradayım. Öbür teklifler de oldu fakat artık benim için bir değeri yok. Şu an Rizespor oyuncusuyum ve öbür tekliflerden fazla Çaykur Rizespor’un başarısı benim için hayli daha değerli.”

“83 benim için kıymetli. Birinci giydiğim numaraydı. Kişisel gayemden öte, kadronun gayesine yöneleceğim. Ben buraya kişisel amaçlar için değil gruba en âlâ biçimde yardım etmek için geldim.”

“Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum”

“Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu an Rizespor’un oyuncusuyum. bir süre daha sonra transferimle alakalı öteki şeyler olacak. Ben buraya elimden gelenin en güzelini yapmaya geldim.”

“Her ligin kendi oyun karakteri var. Ligleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Her lige farklı biçimde yaklaşırsınız. Buraya birinci geldiğimde tanıdığım hayli fazla Portekizli oyuncu yoktu fakat çabuk biçimde adapte oldum. daha sonra da güzel arkadaşlıklar edindim.”

“İstanbul’da yaşadığım yer epey hoştu, beşerler son derece sevecendi. Buraya gelince aklıma birinci gelen şeyler bunlar oldu.”

“Tahir Başkan’a müteşekkirim. Benimle epeyce ilgilendi, buraya gelmemdeki katkısından dolayı teşekkür ederim. Formamızın renklerini epeyce beğendim. Umarım yeni forma numaramla bir arada bana baht getirir.”