HDP binasına saldırarak Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer: Pişman değilim

BordoBereli

Genel Mod
Global Mod
HDP İzmir Vilayet Başkanlığı’na saldırarak, Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’in emniyet ve savcılık sözleri ortaya çıktı. Gencer sözünde pişman olmadığını söylemiş oldu.

Hürriyet gazetesinden Mesut Hasan Benli’nin haberine nazaran, “Tasarlayarak öldürme’ kabahatinden tutuklanan Gencer, “İçimdeki intikam ateşini Barış Atay, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Leyla Zana, Pervin Buldan isimli şahısları öldürerek söndürebileceğimi fark ettim. Ocak ayında 60 bin TL kredi kullandım. Bana bu taarruzda kullanmam için kimse para vermedi. İş merkezine girdiğimde süratli bir biçimde 2. kata çıktım ve kapının açık olduğunu gördüm. Havluya sarılı silahı aldım, kapıyı ittim açıldı. Birden bir ses duydum ve bir el ateş ettim. Ben öldürdüğüm kişinin ismini bilmiyorum, hiç görmedim. HDP Vilayet merkezinde olduğu ve terörist olduğunu düşündüğüm için öldürdüm. Benim hiç bir terör örgütü ile irtibatı münasebet yahut bağım yoktur. Bunu tek başıma yaptım. Pişman değilim.” dedi.

• TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: Namuslu savcılara son sefer sesleniyorum; 10 milyon Euro’yu Ankara’da kimin için istediklerinin karşılığı, sizi Deniz’in katillerine de götürecek!
  • TIKLAYIN: Sedat Peker: HDP İzmir vilayet başkanlığına yapılan provokasyon emelli atağın hayli daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki vakit içinderda yaşayacağız
  • TIKLAYIN: HDP İzmir vilayet binasına saldıran Onur Gencer’in atak öncesi imgeleri ortaya çıktı
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasındaki taarruzda hayatını yitiren Deniz Poyraz, rahatsızlanan annesinin yerine işe gitmiş
  • TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: HDP İzmir vilayet binasına yapılan saldırıyı lanetliyorum, bu senaryoyu daha evvel yaşadık, bu kere halkımız yutmaz
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasına saldıran kişinin gözaltına alındığı anlar
  • TIKLAYIN | HDP binasına silahlı taarruz: Parti çalışanı Deniz Poyraz ömrünü kaybetti
  • TIKLAYIN: HDP’li Sancar: Atağın gerçekleştirildiği saatlerde yaklaşık 40 kişilik yönetici kümemizin bir toplantısı vardı, katil tarama yapmış
  • TIKLAYIN – HDP saldırganının birinci sözü: “Başka bireyler de olsaydı, onlara da ateş açacaktım”
  • TIKLAYIN – AKP Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ’dan HDP binasına düzenlenen silahlı akına ait açıklama: Kınıyorum
  • TIKLAYIN – HDP binasına silahlı hücuma reaksiyonlar: İktidar gaye gösterdi, tetikçiler nazaranvlerini yerine getirdi
  • TIKLAYIN – HDP MYK üyesi Güleryüz: Aylardır binamız gaye gösteriliyordu, emniyet ve valilikle görüştük, tedbir alınmadı
  • TIKLAYIN – Adalet Bakanı Gül’den HDP İzmir vilayet binasına yapılan akınla ilgili açıklama: Olay tüm taraflarıyla aydınlatılacaktır
  • TIKLAYIN – Akşener HDP saldırısını kınadı: Bulanık suda balık avlama hevesinde olanlar akıllarını başlarına alsınlar
  • TIKLAYIN: HDP İzmir Vilayet Eş Lideri Baydur: Daha evvel 3 sefer emniyetle görüştük, binamızın akın altında olduğunu söylemiş olduk