LA İlçe İtfaiye Departmanı sakinlerin tahliyesine yardım etmek için müdahale ediyor

Joachim

Genel Mod
Global Mod
yeni video yüklendi: LA İlçe İtfaiye Departmanı sakinlerin tahliyesine yardım etmek için müdahale ediyor

Deşifre metni

Geri

Deşifre metni

LA İlçe İtfaiye Departmanı sakinlerin tahliyesine yardım etmek için müdahale ediyor

Tahliye bölgesinin derinliklerinde gönüllüler, LA sakinlerini yaklaşan orman yangınlarından tahliye etmek için devreye giriyor. Telsizler, hortumlar ve yerel bilgilerle donanmış bu tugay, henüz kaçmamış insanlara ulaşmaya çalışan, aşırı zorlanmış itfaiye teşkilatlarına yardım sağlıyor.

“Üst katta Yankee var.” “Victor senin tarafında. “Yankee, Topanga'nın diğer tarafında, tamam mı?” Topluluk itfaiye gönüllüleri Kaliforniya'nın Topanga sokaklarında. Palisades yangını bu eve sıçradı ve Keegan Gibbs ve ekibi ev sahibini tahliye etmek için çalıştı. “Tamam, merhaba. Bu yüzden bunu bir an önce yapmalıyım, yani.” “Dürüst olmak gerekirse, gitmenizi istiyorum çünkü durum daha da kötüleşiyor.” “Hayır, beş dakika içinde buradan çıkacağız.” Kaynaklar kıtlaştığında tugay itfaiye teşkilatını destekliyor. . “LA County ve diğer destekleyici kurumlar yaptıkları işte dünyanın en iyileri. Bu tür olaylar yeterli değil.” Palisades yangını birkaç gündür devam ediyor ve on binlerce dönüm araziyi yok etti. “Kimsenin burada kalmaya çalışmasının hiçbir anlamı yok. İnanılmaz derecede tehlikeli.” “Keegan'la küçük bir yürüyüşe çıktım. Muhtemelen bir süre kalmak istedik, ancak mülkün içinde dolaştık ve neredeyse güvenli olmadığını hissettik. Şunu açabilir misin? Buraya birkaç şey daha atmak istiyorum, sonra iyi olacağız. Sadece resimlere ve önemli hatıra eşyalarına yer vereceğim.” “İnsanların yangınlardan etkilenmeyeceği yaygın olarak reddediliyor ve insanların bu riski fark edip kabul etmelerini sağlamak için çalışmalıyız.” Çünkü itfaiyeciler bölgedeki iki yangını kontrol altına almakta hâlâ başarısız oluyor. En büyük yangınlar nedeniyle, halihazırda tahliye edilmek zorunda kalan on binlerce kişiye daha fazla Los Angeles sakininin katılması bekleniyor. “Misyonumuz insanların güvende olduğundan emin olmak, sadece durun.”

Şu anki bölümler Orman yangınları

Daha fazla videoya bakın Orman yangınları