Mehmet Demirkol’dan Bilic tezi: 1 Ocak’ta geliyor

Gattuso

New member
Fenerbahçe’de Gaziantep FK’ya kaybedilen 3 puan Vitor Pereira’nın artık geleceğini belirledi. Derbi daha sonrası ayrılık argümanları ile gündeme gelen sarı lacivertlilerde sürpriz bir tez da Mehmet Demirkol’dan geldi.

Döneme âlâ bir başlangıç yapan lakin üst üste yenilgiler ve Mesut Özil’le yaşanan meseleler Portekizli teknik yönetici Vitor Pereira’nın problemlerinin başında geliyor. Pereira için derbi öncesi açıklama yapan Lider Ali Koç, deneyimli teknik yöneticinin ardında durmuştu.

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, “Galatasaray deplasmanına gidip o maçı kazanacağız. Galatasaray maçında Allah korusun zıt sonuç çıkarsa bir daha radikal değişikliklere gerek olduğunu düşünmüyorum. Biz hocamızın arkasındayız” demişti. Lakin Sarı lacivertlilerde işler daha sonrasındaki maçlarda istenildiği üzere gitmedi.

Muahede sağladı tezi

Brezilya basınında yer alan habere nazaran, Vitor Pereira, Brezilya Ligi gruplarından Flamengo ile mutabakata vardı. Fox Sports Brasil, Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe’den ayrılarak Flamengo’da Renato Gaucho’dan boşalan koltuğa geçeceğini tez etti.

Hususla ilgili spor yorumcusu Demirkol, ”Bana gelen 6 aylık bilgiler üzerine kurduğum tahlil şu; ben 1 Ocak prestijiyle Bilic’in Fenerbahçe’de nazaranve başlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ın teklifini de reddettiğini duydum. Yanılmıyorsa, yanılıyor olabilirim kimi vakit kaynaklarımız bizi yanıltıyor. Pereira öncesinde de Bilic’le anlaşmıştı Fenerbahçe. Anlaşmıştı lakin Bilic Çin’deki kontratından çıkamadı. 31 Aralık prestijiyle kontratı bitiyor” diye konuştu.