Michelle Obama, boşanma ve kamusal devamsızlık söylentilerine hitap ediyor

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Tamamen yüzyıllar temelli bir şey değil, ama o zaman uzun zamandır doğru: İnternette okuduğunuz her şeye inanmayın.

Eski First Lady Michelle Obama, son podcast röportajında insanlara hatırlattı. Kişisel hayatı hakkındaki nadir görülen yorumlarda, kendisi ve kocası eski Başkan Barack Obama'nın boşanmaya geldiği ve Başkan Trump'ın açılışına neden katılmadığını açık bir şekilde açıkladı.

Olası bir ayrılıkla ilgili dedikodu, Ocak ayında kocasının katıldığı iki büyük kamu etkinliği tarafından Bayan Obama'nın yokluğu ile ısıtıldı: eski Başkan Jimmy Carter'ın cenaze töreni ve Başkan Trump'ın açılışı.

Bay Carter'ın cenazesinde yokluğu bir planlama çatışmasına atfedilirken, açılıştaki yokluğunun bir açıklaması hiçbir açıklama içermedi.

Bayan Obama şimdi en az bir kısmi cevap sundu: Kendisi için kararlar veriyor.

“Yapmam gereken şey için değil, kendim için en iyisini yapmaya karar verdim,” dedi bu hafta aktris Sophia Bush tarafından düzenlenen bir podcast, takviminde atlayan bir şey için “gerçek bir örnek”.

İnsanlar “kendim için bir seçim yaptığımı, kocamın ve benim boşandığımızı varsaymak zorunda olduklarını bile öğrenemediler” dedi. “Bu sadece kendisi için bir dizi karar veren yetişkin bir kadın olamazdı, değil mi? Ama bu bizimle birlikte.”

Evlilik konuşmasının söylentilerini doğrudan ele almak için Bayan Obama kadar yakındı. Ve podcast'te Bay Trump'tan bahsetmedi. Geçmişte, kocasının bir ABD vatandaşı olmadığı yalanını tanıtan cumhurbaşkanına olan isteksizliği dile getirdi.

“Şimdi benim için zamanı bana şu zor soruları sormak:” Gerçekten her gün kim olmak istiyorum? “Dedi Bayan Obama.” Ve bu değişiyor. “

Bayan Obama, yaklaşık saatlik bölümde söylentiler hakkında birçok sözü boşa harcadı ve ayrıntılara girmedi. Bunun yerine, kendi kararlarını vermenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı, özellikle artık Beyaz Saray'ı işgal etmediği ve iki kızı yetişkin.

“Gerçekten kendimi kontrol edebileceğimi öğrendim,” dedi Bayan Obama.