Okul, Valditara: “Öğretmenler ve kapıcılar için sağlık sigortasını düşünelim. Oylamanın yürütülmesi mi? Bir devrim”

Eğitmen

Member
“Okul personeli için sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz” Milli Eğitim Bakanı'nın sözleri Giuseppe Valditara: “Artık özel kişiler, tüm yöneticiler bu özelliğe sahip. Devlet refahı garanti etmelidir. Bu nedenle öğretmenlere de indirim uyguladık. Saygı duyulan, değerli bir öğretmen düşünmeliyiz; oradan toplumu inşa edip değiştiririz.”

Valditara, Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla Roma'da düzenlenen 'Muhafazakârların İtalya'sı: Avrupa, gelecek, özgürlük' konferansında konuştu. “Benim için bir ebeveynin öğretmene vurduğunu düşünmek bir sapkınlık: geçen yıl okullarda şiddet ve saldırganlık arttı %110”diye devam etti.

Okulda, sınıfta akıllı telefon olmadan artık ülke hakkında eğitim veriyoruz. Yıl haberler ve başarısız reformlarla başlıyor

Viyola Giannoli

02 Eylül 2024

Ve yine: “Beni çalışma, bağlılık kelimesine değer vermek istediğim için suçladılar; çocuklar işin güzel, tatmin edici olduğunu anlamalılar.”

Yeni yurttaşlık eğitimi ve yeni oy verme davranışı, geçmişte farklı modelleri öne çıkaranlarla çatışan bir kültür devrimidir. “Aklımda biri yok Baskıcı durumancak sorumluluk, anarşik olmayan liberal bir toplumun kalbinde yer alır.”

“Saldırı sonrasında harap olmuş okullarla karşı karşıyayız” meslekler bunun hakkında olduğunu söylüyorum serserilik: Bunun siyasetle hiçbir ilgisi yok ve bunu kabul etmeyen politikacıların varlığına öfkeleniyorum. Bunlar hükümete karşı değil İtalyan vatandaşlarına karşı yapılan eylemler, hepimiz parayı geri alıyoruz. Bazen okul tuvaletleri bile yıkıldı: Her şeye izin veriliyorsa, kıranlar para ödemiyorsa bitmiştir. Otorite önemli ve temel bir prensiptir: sadece istediğini yap.”

Okullar çok fazla güvencesiz ve ayrımcılığa uğruyor: İtalya, AB Adalet Divanı'na başvurdu

National Chronicle editör ekibi tarafından düzenlendi

03 Ekim 2024

“Bugün, diye devam etti, İtalya'da ve dünyanın her yerinde, gerçek bir bilgi profesyoneli olan öğretmen figürünü kutluyoruz. Giderek sivil ve sosyal büyümenin temel direği olması gereken bir okulda. En içten dileklerim ve en iyi dileklerimle herkese. öğretmenler teşekkür ediyor”.

Son olarak Valditara, okul için yapılan yeni sözleşmenin başarısız olacağını yineledi %6 artış.