Olay adam Sumudica soruya kızdı, basın toplantısını terk etti

Gattuso

New member
Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Marius Sumidica, Konyaspor’u hayli güzel tahlil ettiklerini ve altın kıymetinde bir puan aldıklarını söyleyerek, “Ocak ayından itibaren Malatyaspor’un diğer bir yüzünü bakılırsaceksiniz. Asgarî 6-7 transfer yapacağız” dedi. Sumudica, bir gazetecinin sorusuna sonlanarak basın toplantısını terk etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Marius Sumudica, Spor Toto Üstün Lig’in 15. haftasında Konyaspor deplasmanında golsüz birliktee kaldıkları maça ait açıklamalarda bulundu.

Bugün meskeninde fazlaca güzel oynayan bir ekibe karşı oynadıklarını lisana getiren Marius Sumudica, “Bu dönem çabucak hemen meskende kaybetmediler. Taktik olarak onları kapattık. Hiç büyük talih vermedik. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu hafta içi yaptığımız hazırlıkları birebir uyguladılar. Konyaspor’u fazlaca yeterli tahlil ettik. Son iki maçta da gol yemedik. Bir alt lige düşmeme gayreti veren ve baskı altında bir ekip için alınan puanlar ve gol yememek fazlaca değerli. Ocak ayından itibaren Malatyaspor’un öbür bir yüzünü bakılırsaceksiniz. En az 6-7 transfer yapacağız. Doğal sahip olduğum oyunculardan da fazlaca memnunum. Bugün altın bedelinde bir puan aldık” dedi.

Toplantıyı terk etti!

Sumudica, bir gazetecinin ekibin savunma yüklü oyun tercihine ait sorusuna ise, “Benim görüşüm bu biçimde değil. Benim kadrom hayli âlâ oynadı ve bir puan aldı. kimi vakit bir puanla küme düşmezsiniz, kimi vakit de şampiyon olursunuz. Seni Malatya’ya davet ediyorum. Grupla birlikte idman yapmanızı istiyorum. 10 oyuncum 20 yaşın altında. Ben de size soru sormak istiyorum. niye Sumudica her maç azamî 1-2 oyuncu değişikliği yapıyor? Futbolu daha fazla öğrenmelisiniz” diye yanıt verdi ve toplantı salonunu terk etti.