Sedat Peker’den Uğur Dündar’ın paylaşımına cevap: Benim verdiğim uğraş şahsi intikam sorunumdur

BordoBereli

Genel Mod
Global Mod
Organize cürüm örgütü liderliğinden karar giyen Sedat Peker, kendisine yönelik “Artık halk, onu bir hata örgütü başkanı olarak değil, pak toplum savaşçısı olarak görüyor” diyen gazeteci Uğur Dündar‘a şahsi Twitter hesabından karşılık verdi. Peker, “Ben 40 yaş altı kardeşlerime yenidendan söylüyorum, pak toplum savaşçısı değilim, örnek alınacak bir insan değilim.” diyerek, ifşaatlarının kendi şahsi sorunuyla ilgili olduğunu vurguladı.

Gazeteci Uğur Dündar, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından, Sedat Peker’le ilgili “ömrüm mafyalar,suç örgütleri, hırsızlar,hortumcular, uyuşturucu baronlarıyla uğraş etmekle geçti.
Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk,onu bir hata örgütü önderi olarak değil,temiz toplum savaşçısı olarak görüyor.”
diye bir paylaşım yapmış; Dündar’ın savunduğu görüş tartışmaya yol açmıştı.

Peker, günler daha sonra kendisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Dündar’a bir daha Twitter üzerinden karşılık vererek, ‘temiz toplum savaşçısı olmadığını’ aktardı.

TIKLAYIN – Uğur Dündar’dan Sedat Peker paylaşımı: Halk, onu bir kabahat örgütü başkanı olarak değil, pak toplum savaşçısı olarak görüyor

Sedat Peker’in Twitter paylaşımları şöyleki;

“1- Uğur Ağabey (Dündar) geçtiğimiz günlerde bir tweet paylaştı. Halkın beni artık kabahat örgütü olarak değil de pak toplum savaşçısı olarak gördüğünü söylemiş oldu. Ben kendisine teşekkür edip pak toplum savaşçısı olmadığım manasına gelecek kelamlar söylemiş oldum.

2-Ancak verdiğim ayrıntıların 40 yaş altı arkadaşlarımızın gelecekte kuracakları yeni bir sistem için yararı olacağına inandığımı yazdım. Ben 40 yaş altı kardeşlerime yenidendan söylüyorum,temiz toplum savaşçısı değilim, örnek alınacak bir insan değilim.

4-… Bu yüzden benim verdiğim kelama sadık kalmak için çaba ettiğimi goren genç kardeşlerim bana hak ettiğimden daha fazla bir kıymet vermiş olabilirler. Lakin her seferinde ben bu pahaya layık değilim dedim. Tezlerimin maksadında olan…

TIKLAYIN – Erk Acarer, ‘gazetecilik’ tartışmasında kendisini savunan Sedat Peker’e teşekkür etti, “Eleştirilerin de başımın üstünde yeri var” dedi

“‘Uğur ağabey, ‘bu benim düşüncemdir’ demedi; ‘halk bu biçimde söylüyor’ dedi”

6-Her vakit dediğim üzere, ileriki senelerda bu yaşananlar yazıldığında herkes hak ettiği biçimde anılacaktır. Ayrıyeten Yılmaz Ağabey (Özdil) Sedat Peker Kuvayı Milliye’nin arasındandir dediği için kendilerince tenkitler yaptılar.

7-Ben vazgeçeyim diye bana teklif edilenlerin binde biri kendilerine teklif edilse Abi vazgeçmek ne demek, siz isteyin ben söylemiş olduğim her şeyi yalanlarım diyecek zavallılar bu iki duayen gazeteciyi üzüyorlar ya vallahi, billahi canım yanıyor.”