Sergen Yalçın Alanyaspor hezimetinin akabinde: Psikolojimiz bozuldu

Gattuso

New member
Harika Lig’de Alanyaspor’a 2-0 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik yönetici Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın’ın açıklamaları;

Artık basına gelip konuşmak sıkıntı gelmeye başladı. Her maçtan daha sonra tıpkı şeyleri konuşmak, söylemek, çeşitli mazeretler üretmek skorlarla ilgili bizi de güç duruma sokuyor. Taraftarımızdan ve topluluğumuzdan, kendi ismimize özür diliyoruz.

Sorumluluğu almıyorum

Sorumlu olan benim, sorumluluğu alması gereken benim doğal olarak. Oynanan oyunun, isteksizliğin, kabullenmişliğin, maç kazanmak için hiç bir uğraş sarf etmemenin de sorumluluğunu almak istemiyorum. Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum. bir evvelkileri alıyorum lakin bugünü almıyorum

Sözlerin tükendiği maç

Son gol değerli değil. İkinci gol kıymetli değil. Birinci goller ferdi yanılgılardan oluyor daima aslına bakarsan. Kusur olmadan gol de olmaz lakin bizi üzen durum, daha evvelki maçlarda istek, dilek vardı. Çevirebileceğimiz maçlar da oldu. Bu maç sözlerin tükendiği maç.

Psikolojimiz bozuldu

Resmen yenilgisi kabullenmiş bir oyuncu kümesinin alanda olması, güç olmaması bizi üzen taraflar. Burada çeşitli mazeretler üretmek istemiyorum. Bugün, mazeret üretilecek bir durum bence yok. Psikolojimiz bozuldu