Sözcü muharriri: HDP saldırganı bir günde sorgulanıyor ve tutuklanıyor, farklı değil mi?

BordoBereli

Genel Mod
Global Mod
Sözcü müellifi Aytunç Erkin, HDP İzmir Vilayet Binası’na silahlı taarruzda bulunarak Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’in çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandığını belirterek, “İlginç değil mi?” diye sordu. Montrö bildirisi imzalayan 104 emekli amiralin sorgulanma sürecini hatırlatan Erkin, Gencer’in alaka ağlarının araştırılıp, HTS kayıtlarının çözülüp çözülmediğini sordu.

Erkin, “HDP saldırganı bir günde sorgulanıyor ve tutuklanıyor… Emekli amirallerle ilgili ek gözaltı mühleti veriliyor! HTS’leri inceleniyor, münasebet ağları tespit edilmeye çalışılıyor! Hatta, CHP’li oldukları ortaya çıkarılıyor tıpkı vakitte ailelerine kadar! Pekala Onur Gencer’le ilgili ne yapıldı? Sorgulandı ve tutuklandı! HTS kayıtları, parti bağlantısı vs… niye?” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için .-

TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasına düzenlenen akın hakkında neler biliniyor?

• TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: Namuslu savcılara son kere sesleniyorum; 10 milyon Euro’yu Ankara’da kimin için istediklerinin karşılığı, sizi Deniz’in katillerine de götürecek!
  • TIKLAYIN: Sedat Peker: HDP İzmir vilayet başkanlığına yapılan provokasyon maksatlı hücumun epeyce daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki vakit içinderda yaşayacağız
  • TIKLAYIN: HDP İzmir vilayet binasına saldıran Onur Gencer’in akın öncesi imgeleri ortaya çıktı
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasındaki hücumda hayatını yitiren Deniz Poyraz, rahatsızlanan annesinin yerine işe gitmiş
  • TIKLAYIN – Kılıçdaroğlu: HDP İzmir vilayet binasına yapılan saldırıyı lanetliyorum, bu senaryoyu daha evvel yaşadık, bu sefer halkımız yutmaz
  • TIKLAYIN – HDP İzmir vilayet binasına saldıran kişinin gözaltına alındığı anlar
  • TIKLAYIN | HDP binasına silahlı atak: Parti çalışanı Deniz Poyraz ömrünü kaybetti
  • TIKLAYIN: HDP’li Sancar: Atağın gerçekleştirildiği saatlerde yaklaşık 40 kişilik yönetici kümemizin bir toplantısı vardı, katil tarama yapmış
  • TIKLAYIN – HDP saldırganının birinci tabiri: “Başka bireyler de olsaydı, onlara da ateş açacaktım”
  • TIKLAYIN – AKP Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ’dan HDP binasına düzenlenen silahlı atağa ait açıklama: Kınıyorum
  • TIKLAYIN – HDP binasına silahlı hücuma reaksiyonlar: İktidar gaye gösterdi, tetikçiler vazifelerini yerine getirdi
  • TIKLAYIN – HDP MYK üyesi Güleryüz: Aylardır binamız maksat gösteriliyordu, emniyet ve valilikle görüştük, tedbir alınmadı
  • TIKLAYIN – Adalet Bakanı Gül’den HDP İzmir vilayet binasına yapılan atakla ilgili açıklama: Olay tüm taraflarıyla aydınlatılacaktır
  • TIKLAYIN – Akşener HDP saldırısını kınadı: Bulanık suda balık avlama hevesinde olanlar akıllarını başlarına alsınlar
  • TIKLAYIN: HDP İzmir Vilayet Eş Lideri Baydur: Daha evvel 3 sefer emniyetle görüştük, binamızın akın altında olduğunu söylemiş olduk
  • İzmir Valiliği, HDP saldırısının akabinde kamera kayıtlarının silindiği ve bilgisayarlara format atıldığı savını yalanladı