Stabmodon'a karşı iddianameyle yarışan lise koşucusu

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Bir lise koşucusu, başka bir koşucu nedeniyle bu ayın başında suçlu bir şikayetle karşılaşacak ve yaralanacak.

4 Mart'ta Lynchburg'daki Virginia Eyalet Şampiyonası'nda 4×200 metrelik bir röle yarışı sırasında Kaelen Tuck, daha sonra kolunu sallayan Alaila Everett'i geçti.

Bayan Tucker kafasına bir el getirdi, piste düştü ve yarışı bitirmedi. Ailesi sarsıntı yaşadığını söyledi.

Lynchburg şehri İngiliz Milletler Topluluğu avukatı Bethany Harrison, Bayan Everett'in şimdi saldırı ve pile maruz kaldığını söyledi. Bayan Everett'in ekibi, Portsmouth, Virginia'dan IC Norcom yarış tarafından diskalifiye edildi.

Tam olarak ne oldu ve neden bir anlaşmazlık sorunu.

Özellikle iç rotalar ve özellikle iç röle kaba olabilir. Sınırlı alan ve hızlı sporcular kadere, çarpışmalara ve düşmeye yol açar. 4×200, genellikle iç mekanlarda işletilen en kısa ve en hızlı röle etkinliğidir ve koşucular sokaklarında kalmazlar, yani yakınlardır.

“Eğriye geldiğimizde beni yukarı itmeye devam etti ve son olarak eğriden indiğimizde, yavaşça onu geçmeye başladım ve sonra sadece bir kamyonla vurdu ve pistten düştüm,” dedi Bayan Tucker yerel televizyon istasyonu WSLS'ye.

Annesi “Günaydın Amerika” annesi Tamarov Tucker, “Kaçtığını ve durmadığını ve devam etmediğini ve kızımı aramadığını görmek için bir kaza olamazdı.” Dedi.

Ancak Bayan Everett ve ailesi, koşucusuna kasıtlı olarak vurduğunu reddetti.

“Bana o kadar yakındı ki, batonum onu dövmeye devam etti,” dedi yerel istasyondan Bayan Everett. “Dengeyi kaybettim ve sonra kollarımı tekrar pompaladım ve vuruldu. Olduğunda içeri girdi – biraz daha beklemiş olmalıydı. Ama çok çabuk kesildi. Bana o kadar yakındı ki vuruldu. “

“Birini asla ikna etmem,” dedi Bayan Everett gözyaşları içinde.

Babası Genoah Everett, olayı bir sezonun kaba ve yuvarlanmasının bir parçası olarak gördüğünü söyledi. “Genç bayan onu kestiğinde, kızım kolunu pompalayamadı. Kollarının nereye gittiği kontrol yok, ”dedi Everett WVEC'e. “Sadece haberlerde özür dileyebilir ve bunu birkaç kez yaptı.”

Pist kurallarına göre, koşucular adım uzunluğu veya işlemin yaklaşık altı ayak olana kadar koştukları koşucuların önünde kesilemezler. Portsmouth Devlet Okullarının eski spor direktörü Vincent Pugh, Wavy'ye Bayan Tucker'ın bu liderlik etmediğini söyledi. Ayrıca, videonun röle grevinin amaçlandığını göstermediğine inandığını söyledi.

Bayan Tucker ve Bayan Everett'in aileleri, daha fazla yorumla ilgili sorulara cevap vermedi.

Yarışın anı, normalde hayranları takip etmeyenler de dahil olmak üzere birçok yorum çizen sosyal medyada olağanüstü bir bölüm haline geldi. Bu görüşlerden bazıları nüanslı bir şeydi.

Yerel NAACP bölümü, Everett ailesinin ırkçı huzursuzluk ve cinayet tehditlerinin amacı olduğunu söyledi ve Bayan Everett'e “Alandan ve dıştan dürüstlükle ödünç aldığını ve ceza faaliyetlerinden suçluluğunu zorlayan her hikayenin uygun haklarını ihlal ettiğini” söyledi.

Kitty Bennett bu makale için araştırmaya katkıda bulundu.