“Blue Oak RV Parkı harikaydı. Guadalup Nehri'ndeydi. Çoğu Teksaslının hayatta belirli bir noktada yapabileceği şey – tanıdığım Teksaslıların çoğu. Ailem aşağı indi. Biraz tatil yapmak için onları biraz aşağı ittim. Uyanan her şeyi kiraladım.” ” -” “Ve su hala geliyor.” “Bunu almak için bir çizgi atamazdınız. Bu yüzden 4: 29'da 911'i aradım ve bu 4:47. Aynı zamanda karavanlarınız var.” “Bu bizim karavanımız” “burada babam ve ben 3 Temmuz'da birkaç balık avlamak için küçük bir kaldırım avladık. Ve ebeveynlerimiz bu şekilde yaklaşık 15 feet yüksekliğinde 197 ayaktı. Ve koşmak için zamanım olduğunu düşündüm ve evet, evet, artık yıkamasalar da. Hayatımda yardım edemeyeceğiniz çaresiz zamanlardan biri. “” Onlara iki tane daha ver. “” Ailem, Robert ve Joni Fren – Orta Sınıf, değil. Babam bir hava kuvvetiydi. Annem hemşirelik okulundan geçti. Topluluğun etrafındaydılar. Ülkenin üzerindeydiler, kilise. Kilisede harika – Vatanseverlik. “” Babam bize 3 veya 4 yaşından itibaren bizi nasıl karşıladığımızı öğretti. Bize erken dedi, kendilerini koruyamayan diğerlerini koruyorlar. Ordu bizim için yaptı ve bu hayatımızı yaşadı. Beni bekliyordu.