Trabzonspor’da Adülkadir Ömür fırtınası

Gattuso

New member
Harika Lig’in 14’üncü haftasında namağlup doruktaki yerini koruyan Trabzonspor’da son haftalardaki performansıyla atağa geçen genç oyuncu Abdülkadir Ömür, muvaffakiyet dolu eski günlerine geri döndü. Geçen dönem sakatlıklarla geçen makûs günlerini geride bırakan Ömür, yeni dönemde üst üste oynadığı son 3 maçta gol atma başarısı göstererek mesleğinde bir unsur imza attı. Ligde evvelki 4 dönemde toplam 13 gol kaydeden ulusal oyuncu, kadrosuna skor manasında katkıları olan Baksetas’ın yokluğunda yeni dönemde ise üst üste oynadığı son 3 maçta gol atma başarısı elde etti. Ligde 36 puanla tepeyi kapatıp, 26 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür; 2-1’lik Beşiktaş, 3-0’lık Gaziantep FK ve en son Fatih Karagümrük maçında attığı toplam 3 golle, namağlup ekibinin galibiyetine önemli katkı sundu.

Galatasaray maçı kırılma anı oldu!

Lig’in 4’üncü haftasında Galatasaray maçından gözyaşları ile çıkan Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, transfermarkt detaylarınde ise Trabzonspor’un en bedelli futbolcuları içinde 4’üncü, dünya çapında en kıymetli Türk futbolcular içinde ise 18’inci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 13 maçta toplam 807 dakika vazife yapıp, 3 defa rakip fileleri havalandıran Ömür, dünya genelinde orta saha sağ mevkiide oynayan en bedelli 10, Muhteşem Lig’de ise en bedelli 24 futbolcu içinde uzunluk gösteriyor.

Deneyimli futbolcu Abdülkadir Ömür, “Yaşanmış birtakım üzücü olaylar oldu ancak çalışmayı bırakmadım. Taraftarımıza her vakit hak verdim. Onlar da benim en yeterli performansımı vermemi istiyorlardı. Pes etmedim. Herkes bana dayanak verdi ve form tutmaya başladım. Onun meyvesini alıyorum şu an” tabirlerini kullandı.