Video, Memphis memurlarının siyah bir adamı ölümcül bir şekilde sopayla dövdüğünü ayrıntılarıyla anlatıyor

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Yine Perşembe günü tutuklanarak Shelby İlçe Hapishanesine gönderilen polis memurlarının tamamı kefaletle serbest bırakıldı. Memurların avukatları videoyu önceden göremediklerini söyledi. Ancak toplumu aceleyle yargılamaktan kaçınmaya çağırdılar. Bay Mills’i temsil eden Blake Ballin, video içeriğinin muhtemelen topluluk için acı verici olduğunu kabul etti, ancak bu video mutlaka olan bitenin tam bir açıklamasını verecektir. “Kaç açıdan bilmiyorum, perspektifi bilmiyorum” dedi. “Her zaman anlatacak daha çok şey vardır.”

Şehir yetkilileri videoyu yayınlamak için akşam 6’ya kadar beklemeye karar verdi çünkü o zamana kadar okullar ve şehir merkezindeki işletmelerin çoğu kapanmış olacaktı.

Kasabanın doğu yakasından bir meclis üyesi olan ve bu planlamaya dahil olmayan Frank Colvett Jr., “İş başında çok, çok az insan olacak” dedi. “Herkesin okuldan ve işten eve gitmek ve sadece evde kalmak için bolca zamanı olacak.”

Memphis Şehri Meclis Üyesi Michalyn Easter-Thomas, tüm belediye meclisi üyelerinin videoyu yayınlanmadan önce izleme fırsatı bulduğunu söyledi. Ama o da görmemeyi tercih edenler arasındaydı. Memphis’ten Black Lives Matter aktivistleri bundan kaçınacaklarını söylediler.

Bay Nichols’un annesi Bayan Wells, kitabı bitiremeyeceğini söyledi. “Çok korkunç olduğunu duydum, çok korkunç” dedi. “Ve aranızda çocuğu olan varsa lütfen görmesin.”

Bayan Easter-Thomas, “ne yapıldığını bilmek için onu görmesi gerekmediğini” hissetti. Ama diğerlerinin cesaretini kırmadı. “Bazıları için” dedi, “gerçeği görmelerine yardımcı olacak.”

Bay Colvett, videonun bir bölümünü izledikten sonra vardığı ana sonuçlardan birinin subayların karakteri olduğunu söyledi: “Artık onları Memphians olarak görmüyorum.”

jessica jaglois, İsa Jimenez, Nicholas Bogel-Burroughs ve Markus Walker Memphis’ten raporlamaya katkıda bulundu. Raporlama ayrıca katkıda bulundu Richard Faustet,Eliza Fawcett, Jacey Fortin, MitchSmith ve Remy Tümin.