Volkan Demirel’den Fenerbahçe eleştirisi: Ben olsam silkelerim insanları

Gattuso

New member
Fenerbahçe’nin Gaziantep FK’ya 3-2 mağlup olduğu müsabakanın akabinde Volkan Demirel açıklamalarda bulundu. Müsabaka hakkında konuşan Volkan Demirel “Dağınık bir Fenerbahçe vardı. Ferdi yanılgılar oldukçatu. Hiç beklenmedik, umulmadık oyunculardan. Bu kadar kusur yaparsanız 3 gol yersiniz. Kalecinin de 2 tane çıkardığı net konum var. Gaziantep’in daha âlâ bir oyunu olduğu, istediği skoru aldığı bir maç oldu. Gaziantep düzgün grup savunması yaptı. Bekleyip çıkışlarla, Fenerbahçe’nin yanlışlarıyla kaleye gittiler. Gaziantep bunu yaptı golleri buldular. Ferdî yanılgılar, beklenmedik yanlışları ve bunların tamamının golle sonuçlanması Fenerbahçe ismine eksi yazacağımız bir nokta” dedi.

‘Röportaja oyuncu mu vermek birinci niyetleri?’

Volkan Demirel ayrıyeten “Fenerbahçe 3-2 yenildi. Kazansa 2. sıraya geçecek. Şampiyonluk yolundaki Trabzonspor’a yaklaşacak. Maç biteli 5-6 dakika olmadan Fenerbahçe’den 2 oyuncu röportaja geliyorsa içeride demek ki bu konuşulmuyor. Şampiyonluğa gidiyorsunuz. Ben yenilsem, gelsem içeri, ‘Kardeşim bu maçta yenildik fakat siz nasıl bir maç kaybettiğimizin, nasıl bir durumdan nereye geldiğimizin farkında mısınız!” diye silkelerim insanları. Bir isyan olması lazım. Bunu lisana getirmek lazım. Röportaja oyuncu mu vermek birinci kanıları. Bunu yadırgıyorum” dedi.