Stjepan Tomas’ın Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki favorisi…

Gattuso

New member
Üstün Lig’de son olarak Antalyaspor ve Rizespor’da bakılırsav alan Tomas Galatasaray-Fenerbahçe derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Tomas şu kelamlara yer verdi:

“Avrupa’da âlâ gidiyor Galatasaray fakat ligde berbat durumda. Trabzonspor fazlaca puan fark açtı. Doğal ki genç takım, 3 yıl daha sonra ne olacak bilemem lakin. Galatasaray büyük bir topluluk, beklenti büyük. Her sene şampiyonluk bekleniyor. Bu takımla şampiyon olabilirler lakin devre içinde transfer yapmaları lazım.”

“Fenerbahçe’de Kim, Tisserand, Szalai 3’lü tamam fakat orada bekler epey kıymetliydi. O taktikte kenar oyuncuları epeyce değerli. Bence de bir badire var orada. Mesut’un yeri o taktikte fazlaca sıkıntı oluyor. Mesut Özil, 10 numarada forma giyen oyuncu o sistemde fazlaca zorlanır. Doğal ki bu benim fikrim.”

‘Yüzde 55 Galatasaray’

“Fenerbahçe’de yalnızca bir sene oynadım, şampiyon olduk. Galatasaray’da 3 yıl oynadım hem şampiyon olduk hem kupa aldık. Tahminen biraz daha Galatasaray’a yakınım lakin benim için ikisi de kıymetli. Derbi büyük maç, sıkıntı olacak. Galatasaray kendi alanında oynayacak. Grupların ikisinin de kredisi yok. Ben Galatasaray’a %55, Fenerbahçe’ye %45 veriyorum.”