Yetkililer diyor

Joachim

Genel Mod
Global Mod
Cuma günü saat 13: 30'da bir adam yere düştü ve Denver dışında mükemmel evcil hayvanlara girdi. Bir nöbet yaşıyor gibiydi.

Hayvan işindeki köpekler, kalemlerinin kenarlarına atlamaya ve atlamaya başladı, böylece birkaç çalışan bir adama koştuğunda tehlike dikkat etti.

Ancak arka planda, çalışanların kısa bir süre içinde havada duran başka bir adam, işin başka bir kısmına hızla yüzdü. Güvenlik videosunda, nasıl bir köpek kulübesi açtığını ve her biri yaklaşık 4.300 ABD doları değerinde iki İngiliz Bulldog yavru ürettiğini görüyor, diyor genel müdür Bianca Rose Larsen.

“Hey, ne yapıyorsun?” Centennial, Colorado'daki işletmenin bir çalışanı, gözetim materyali hakkında nasıl söyleneceğini duyabilir. “Dur! Dur! Dur!”

Hırsız, onu durdurmaya çalışan ve yüzüne adım atan çalışanlardan biriyle çarpıştı. Yavrular uçtu ve adam kapıdan damgalamadan önce onları neredeyse hiç aldı. Sonra, başka bir adamla birlikte, krom tekerlek kapakları, renkli pencereler ve plakasız bir altın Cadillac Escalade'ye girdi.

En azından kısmen mutlu bir son vardı: Pazartesi akşamı 11 haftalık İngiliz bulldoglarından biri güvenli bir şekilde iade edildi. Ancak üç şüpheli hala büyük ve yavrulardan biri eksik.

Son zamanlarda yüksek kaliteli evcil hayvanların ilk yüzsüz hırsızlığı değildi. 2021'de şarkıcı Lady Gaga'nın köpek yürüyüşçüsü, Fransız bulldogunu çalan bir hırsız tarafından vuruldu; Güvenli dönüşü için 500.000 ABD Doları ödül verdi. Ve bu sadece köpekler değil. Yerel ABC ortağına göre, geçen ay, New Jersey'deki bir kuş işletmesinden bir adam, 7.000 ABD doları değerinde bir Afrika gri papağanını aldı. Aslında, mükemmel evcil hayvanlar zaten birkaç hırsızlık yaşadı. Purebreds, aile ağacı ile benzersiz evcil hayvanlar için yarışma pazarında binlerce dolara mal olabilir.

34 yaşındaki Bayan Larsen, “İyi ve iyi durumda, ama küçük yolculuğunda hastalanmış olmalı” dedi. “Geri döndüğü için çok mutluyum. Bana biraz kucakladı. “

Yetkililere isim vermeyen bir kadın, mükemmel evcil hayvanlardan çalınan köpeklerden birinin tanımına karşılık geldiğini fark ettikten sonra köpeği iade etti. Arapahoe İlçesi Şerif Ofisi, Salı günü sosyal medyada duyurdu.

Şerif ofisi, “İyi bir Samiriyeli, hırsızlık hakkında bir mesaj gördükten sonra çalınan yavrulardan birini geri verdi.” Dedi. “Mükemmel evcil hayvanlar, köpekle yeniden bir araya geldikleri için minnettar ve ödül vermeyi planlıyorlar.”

Polis, dükkanda çöken ve daha sonra 37 yaşındaki Timothy Davis'te dükkanda tutuklanan adamı tanımladı. Bay Davis, suç, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma komplosu ile suçlanıyor. Salı gününden itibaren Bay Davis'in bir avukatı olup olmadığı açık değildi.

Polis hala olaya karışan üç şüpheli arıyor: Bay Davis ve kaçış aracının sürücüsü ile aynı zamanda dükkana giren iki adam. Şerif ofisi sözcüsüne göre, Salı akşamından itibaren davada başka tutuklama yapılmadı.

Yavrular çalındıktan sonra, Jens Larsen, Bayan Larsen'in babası ve dükkâncısı “mutlak histerikler” içindeydi.

Colorado Denver Üniversitesi'nde biyoloji öğrencisi olan Bayan Larsen, “Benim izin günümdü” dedi ve veteriner olmaya çalışıyor. “Ödevi yakalamalıyım. Bütün günüm sürveyans gözlemlenerek tüketildi. “

Günün sonunda, şüpheliler kapıdan çıkmadan önce yavrulara tırmanmaya çalışan iki uzun süreli çalışanlara minnettardı.

“Sadece geri almak için gerçekten cesur bir çaba harcadın,” dedi Bayan Larsen. “Bu zavallı küçük yavruların nasıl atıldığını gördüm.”

Bayan Larsen, geri dönen köpek yavrusu görünce duygulardan bunalmıştı. “Ağlamak imkansızdı,” dedi.